Freelance grafiker

Uddannet, dygtig og ret rar …

Mit navn er Anette Riisager. Efter min akademiøkonomuddannelse er jeg er uddannet professionsbachelor i grafisk kommunikation fra Design Seminariet i Højer i 2003. Derefter 15 års erhvervserfaring, som nu betyder, at jeg kan jeg hjælpe med stort set alle grafiske opgaver.

Visuel identitet, logodesign, brochurer, flyers, visitkort, plakater, invitationer, roll ups, produktblade, vejledninger, grafik til SoMe, div. online grafik, merchandise, outdoor, – og meget mere!

Efter at have arbejdet professionelt med grafisk design og marketing i mere end 15 år – senest hos Eniig som grafisk designer – startede jeg som selvstændig i oktober 2017.

Min passion er – ikke bare at lave et lækkert layout – men altid at sikre det rette udtryk, og at materialer altid udstråler det helt rigtige, til lige netop det, de skal bruges til. Jeg glæder mig til at gøre en forskel for mine egne kunder.

Jeg har høje krav til kvaliteten af de opgaver, jeg afleverer. Jeg er dygtig til mit fag og grundig i mit arbejde.
Og så er jeg ordentlig og holder hvad jeg lover.